Başbakanlık'tan 'özel ekip' yalanlaması

Başbakanlık'tan 'özel ekip' yalanlaması

GÜNDEM Haberleri

Başbakanlık, TSK içerisinde olduğu iddia edilen paralel yapılanmayla ilgili özel ekip oluşturulduğu yönündeki haberi yalanladı.

Başbakanlık'tan Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde paralel yapılanma olduğu iddialarıyla ilgili bir gazetede çıkan haberlerle ilgili açıklama geldi.


Açıklamada şöyle denildi;
"Türk Silahlı Kuvvetlerine sızma girişimleriyle alakalı olarak dün bir günlük gazetede yayımlanan haber çerçevesinde, söz konusu girişimi araştırmak üzere Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla özel bir ekip oluşturulduğu biçimindeki iddia gerçeği yansıtmamaktadır." nbsp;Genelkurmay başkanlığı da sabah saatlerinde aynı haberle ilgili bir açıklama yayınlamış , açıklamada "TSK'nın kurumsal kimliği ile mensupları hakkında olumsuz algı oluşturma çabası içeren iddiaların hiçbirinin hukuki ve vicdani dayanağı bulunmamaktadır." denilmişti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...