Volkswagen'in yeni canavarı Beetle Dune

Volkswagen'in yeni canavarı Beetle Dune

Ekonomi Haberleri

Volkswagen'in Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıttığı fakat konsept olarak kalması beklenen Beetle Dune, üretim bandına çıkacağının sinyallerini verdi.

Henüz detaylı açıklama gelmesede kapsamlı bir tanıtımla yeniden günyüzüne çıkan Beetle Dune konsept, sportif bir tasarım ile gerçekçi bir kimlik kazanacak. 2.0 litrelik turbo 4 silindirli bir motor kullanılması beklenen Beetle Dune, 207 beygir güç üretecek. 0'dan 100 kilometre hıza 7.3 saniyede çıkabilen araç önden çekişli klasik Beetle formunda olacak.

Volkswagen'in yeni canavarı Beetle Dune

Detroit Otomobil Fuarı'ndan kalan bilgilerin dışında fazla bir veri olmasada, yakın zamanda Volkwagen tarafından detaylı bir fotoğraf çekimi yapılması ve Beetle Dune'un tekrar popülerleştirilmesi otomobil medyası tarafından Alman firmasının bu aracı üretim bandına çıkarmaya hazırladığının bir göstergesi olarak görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...