Acı haber Sarıyer'den geldi!

/ Kaynak: İHA
Acı haber Sarıyer'den geldi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sarıyer Kısırkaya Plajı'nda denize giren 23 yaşındaki Hanifi Ören, dalgalara kapılarak hayatını kaybetti.

Genci kurtaramaya çalışan Kıyı Emniyeti görevlileri ise dalgalardan dolayı zor anlar yaşadı.Olay saat 11.00 sıralarında Sarıyer Kısırkaya Plajı mevkiinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla denize girmek için plaja gelen 23 yaşındaki Hanifi Ören, dev dalgaların çıkmasıyla zor anlar yaşadı. Yanında bulunan arkadaşı Ören'i kurtarmak için uzun süre çabaladı. Dalgaların daha da büyümesiyle Hanifi Ören dalgaların arasında kayboldu. Olay yerine Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri geldi.

Gencin cesedi boğulduğu yerin 150 metre uzağında göründü. Kıyı emniyeti ve sahil güvenlik botları oraya yöneldi fakat, kayalıkların fazla olmasından dolayı botlar giremeyince bir görevli boynuna taktığı can simidiyle cesede ulaşmaya çalıştı. Bu sırada azgın dalgalar görevliye zor anlar yaşattı. Görevli, dalgalar yüzünden sık sık dengesini kaybedip kıyıya yöneldi. Cesedin kıyıya yaklaşmasının ardından Hanifi Ören'le birlikte denize giren arkadaşı can simidini boynuna takarak denize atladı. Arkadaşının cesedini görevliyle denizden çıkardı.

Olayı gören vatandaşlar, "Arkadaşlarıyla denize giriyordu. Bu sırada boğulmaya başladı. Yanındaki arkadaşı uzun süre kurtaramaya çalıştı. Fakat dalgalar daha da büyünce o da kurtaramadı ve kayboldu. Burası çok tehlikeli" dedi.23 yaşındaki Hanifi Ören'in cesedi, ambulansla morga götürüldü.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...