Plajda esrarla yakalandılar

/ Kaynak: İHA
Plajda esrarla yakalandılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Alanya'da polis tarafından plajda oturan yaşları 15 ila 20 arasında değişen 4 gencin üstünden toplam 1 kilogram 5 gram esrar çıktı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde devriye görevi yapan polis tarafından plajda oturan yaşları 15 ila 20 arasında değişen 4 kişinin yapılan üst aramalarında toplam 1 kilogram 5 gram esrar maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Tosmur Mahallesi'nde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine bağlı ekipler, plajda şüpheli hareketler sergileyen 4 genci fark etti. Gençlerin yanına giden polis, Mehmet Ç.(20), Muhammet A.G.(19), A.Ş.(17) ve 15 yaşındaki E.G.'nin üst aramasını yaptı. Yapılan üst aramalarında 3 parça halinde toplam 1 kilogram 3 gram esrar maddesi ele geçirilen şüphelilerden yaşları küçük olan A.Ş. ve E.G. Çocuk Büro Amirliğine teslim edilirken, diğer zanlılar Mehmet Ç. ve Muhammet A.G., Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinde ifadeleri alındıktan sonra Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına çıkartıldılar. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...