Beykoz'daki ağaç faciasında 1 ölü daha

/ Kaynak: AA
Beykoz'daki ağaç faciasında 1 ölü daha

YAŞAM Haberleri  / AA

Beykoz'da bir çay bahçesinde üzerine ağaç devrilmesi sonucu ağır yaralanan iş yeri sahibi Suzan Özpeynirci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Beykoz'da meydana gelen feci olayda çay bahçesinde üzerine ağaç devrilmesi sonucu ağır yaralanan iş yeri sahibi Suzan Özpeynirci, tedavi gördüğü hastanede öldü. Özpeynirci, Beykoz Korusu'ndaki bir çay bahçesinde arkadaşlarıyla otururken üzerine ağaç devrilmesi sonucu ağır yaralanmış, Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Daha sonra Kartal'da özel bir hastanede tedavi altına alınan Özpeynirci, hayatını kaybetti. Özpeynirci'nin cenazesi ikindi vakti Şişli Camisi'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

nbsp;Beykoz'daki ağaç faciasında 1 ölü daha
Beykoz Korusu'ndaki çay bahçesinde, iş yeri sahibi Özpeynirci konuklarıyla otururken bir ağaç üzerlerine devrilmiş, Naime Hülya Bayrak (60) ile Ayfer Ayla Bulut (66) olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olayda iş yeri sahibi Özpeynirci ile Ülfer Özer de yaralanmıştı.
nbsp;Beykoz'daki ağaç faciasında 1 ölü daha

##tgvideo##
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...