Giresun'da astsubay komutanlığın bahçesinde intihar etti

Giresun'da astsubay komutanlığın bahçesinde intihar etti

YAŞAM Haberleri

Askeriyeden intihar haberleri ard arda geldi. Tokat'ta nöbet esnasında intihar eden askerin ardından bir acı haber de Giresun'dan geldi.

Giresun'da Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli astsubayın, jandarma komutanlığının bahçesinde intihar ettiği belirtildi. Bugün Tokat'ta da bir er intihar etmişti. Giresun Valiliğinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, nbsp;Astsubay Hakan Diş'in (30), ailevi nedenlerle İlçe Jandarma Komutanlığının nbsp;bahçesindeki kameriyede beylik tabancasıyla kendini vurarak intihar ettiği nbsp;bildirildi. Açıklamada, 10 yıllık astsubay Diş'in cesedinin, Trabzon Adli Tıp nbsp;Kurumu morguna gönderildiği kaydedildi. Evli olan Diş'in, 4 aydır Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı'nda nbsp;görev yaptığı ve cenazesinin memleketi Tokat'ta toprağa verileceği öğrenildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...