Kadına yönelik şiddet eğitime bakmıyor!

Kadına yönelik şiddet eğitime bakmıyor!

GÜNDEM Haberleri

Aile içi şiddetin önlenmesine yönelik kanunda cezalar ağırlaştırılsa da bunun önüne geçilemiyor.

2014 yılında koca ya da sevgilileri tarafından öldürülen kadınların sayısı 300'ü aştı. nbsp;Şiddet diploma dinlemiyor. Profesör kariyerine bakmadan kadın dövüyor, öğretmen eşini öldürüyor, doktor katil oluyor. Dün de 3 kadın şiddete kurban gitti. İşte son katliamlar...


KÜVETTE DOĞRADI
Kadına yönelik şiddet eğitime bakmıyor!

Şizofren doktor, eşini nbsp;

35 yerinden bıçakladı


Nazilli ilçesi Devlet Hastanesinde görevli 43 yaşındaki Biyokimya uzmanı Dr. Hasan Kurtuluş, banyoda yıkanan 12 yıllık patoloji teknisyeni eşi 46 yaşındaki Ayşegül Kurtuluş'u küvette 35 bıçak darbesiyle öldürdü. Dr. Kurtuluş, olayın ardından polisi arayarak, "Karımı öldürdüm gelin beni alın" dedi. Polis tarafından evde gözaltına alınan Hasan Kurtuluş'un 'Hak etmişti' dediği öğrenildi. Doktor, hizmet ettiği hastaneye elleri kelepçeyle getirildi. Kurtuluş'un, emniyetteki ilk ifadesinde babasının cinayete sebep olduğunu iddia ettiği öğrenildi. Olayı duyarak gelen Ayşegül Kurtuluş'un yakınları sinir krizi geçirdi. Tutuklanarak cezaevine gönderilen nbsp;Dr. Hasan Kurtuluş'un uzun süredir Paranoid Şizofreni hastası olduğu ve tedaviyi kabul etmediği öğrenildi.




BİR ÇOCUK BABASI ADAM


Kadına yönelik şiddet eğitime bakmıyor!
İnternette tanıştı nbsp;
çağırıp öldürdü!

Kütahya'da evli ve 1 çocuk babası Yılmaz Kılıç (41), İzmir'de bir içkili restoranda çalışan Nursel Ateş (36) ile internette tanışarak arkadaş oldu. Yılmaz, eşinin akraba ziyaretine gitmesi üzerine Ateş'i evine davet etti. Ateş ve Kılıç arasında evde içki içerken tartışma çıktı. Kılıç, mutfaktan aldığı bıçakla Nursel Ateş'i boyun, sırt ve göğsünden bıçakladı. Ateş kurtarılamazken Kılıç, gözaltına alındı.



HER YERİ KESİK


Kadına yönelik şiddet eğitime bakmıyor!

Doğrayıp nbsp;
yola attılar


Antalya Serik'te yol kenarında hareketsiz yatan bir kadını gören vatandaşlar polise haber verdi. Öldüğü belirlenen ve vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak yarası olduğu görülen 20-25 yaşlarındaki kadının Suriye asıllı olabileceği belirtildi. nbsp;
Bu arada, Adana'da cezaevinden izne çıkan hükümlü Teksan E. (31), kendisinden boşanmak isteyen Meral E.'yi (33) sokak ortasında bıçaklayıp yaraladı.
ALTINA KAÇIRDI DİYE...
Kadına yönelik şiddet eğitime bakmıyor!

3.5 yaşındaki çocuğa kreşte darp iddiası


Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir kreşte altına kaçıran 3.5 yaşındaki İ.P.'nin öğretmeni tarafından darp edildiği iddia edildi. Kızını kreşten alan anne N.P. çocuğa tuvaletini yaptırırken göbeğinin altında morluklar olduğunu fark etti. Olayın ardından kreşi arayan N.P. kreşin yetkilisi ve öğretmenle görüştü. Öğretmenin kağıt havlu ile silerken izlerin oluştuğunu söylemesi üzerine çocuğu hastaneye götüren aile, İ.P.'ye fiziksel olarak bir müdahale söz konusu olduğunu öğrenerek darp raporu aldı. Durumu polise bildiren aile, aldıkları darp raporu ile kurum ve öğretmene dava açtı. Kurum ve öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.
İNSANLIK DEĞİL
Kreşin yanından geçerken kızının korktuğunu ve sesinin titrediğini belirten baba T.P. "3.5 yaşındaki çocuk altını ıslattı diye ceza olarak tutup darp etmek insanlık değildir. Öğretmenliğe, kutsal mesleğe bu davranış yakışmamaktadır" dedi.











UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...