AK Partili Yasin Aktay'ın acı günü

AK Partili Yasin Aktay'ın acı günü

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın amcasının oğlu Mehmet Ali Aktay ile eşi trafik kazasında hayatını kaybederken, çiftin oğlu ise yaralandı.

Siirt'ten Adana'ya asker ziyaretine giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın amcasının oğlu Mehmet Ali Aktay'ın kullandığı araç Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, 56 yaşındaki sürücü Mehmet Ali ile 43 yaşındaki eşi Muazzez Aktay öldü, çiftin 17 yaşındaki oğlu Muhammet Hamza ise yaralandı.Yalçın Akdoğan ve Faruk Çelik adli tıp kurumuna giderek kaza hakkında bilgi aldı.

Kaza, öğleden sonra Viranşehir-Ceylanpınar karayolunun 14'üncü kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın amcasının oğlu olan Mehmet Ali Aktay beraberinde eşi Muazzez ve oğlu Muhammet Hamza Aktay'la birlikte Adana'da asker olan oğullarını ziyaret için yola çıktı. Ceylanpınar yakınlarında Mehmet Ali Aktay yönetimindeki hafif ticari araç, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Mehmet Ali Aktay olay yerinde, eşi Muazzez Aktay ise götürüldüğü Viranşehir Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Muhammet Hamza Aktay ise Viranşehir Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kazada yaşamını yitiren Aktay çiftinin cenazeleri otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Şanlıurfa'da bulunan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, adli tıp kurumuna giderek Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ten kazaya ilişkin bilgi aldı.

Akdoğan ve Çelik, Aktay'ın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunduktan sonra kurumdan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...