Gündem - Gündem
6 dakika önce

Tilkiye çarpan motosikletli zincirleme kazaya sebep oldu, çok sayıda yaralı var

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir motosiklet ve üç aracın karıştığı zincirleme kazada 6 kişi yaralandı. Kazada bir tilki telef oldu.
 - Kurtulmuş’tan Meksika'da İsrail’e ateşkes çağrısı
1 saat 31 dakika önce

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Meksika'da İsrail’e ateşkes çağrısı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika'nın başkenti Meksiko'da düzenlenen MIKTA toplantısında İsrail’e ateşkes çağrısı yaptı. Kurtulmuş, "Acil ateşkesin derhal sağlanmalı" dedi.
 - Dünyanın gözü Türk savunma sanayiinde
2 saat 45 dakika önce

Dünyanın gözü Türk savunma sanayiinde! İran TCG Anadolu’yu kopyalıyor

İran, deniz kuvvetlerini güçlendirmek için önemli bir adım attı. Dünyanın ilk 'SİHA gemisi' olarak kabul edilen TCG ANADOLU'nun Türk donanması envanterine katılmasının hemen ardından, İran, Güney Kore yapımı bir konteyner gemisini dönüştürerek benzer bir gemi inşa etti.
 - Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı ile görüştü
2 saat 57 dakika önce

Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Abdulfettah el-Burhan ile bir araya geldi. Erdoğan, Burhan'a Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden oğlu için taziye dileklerini iletti.
 - Erdoğan'dan dünyaya "İsrail'e baskı yapın" çağrısı
5 saat 8 dakika önce

Erdoğan, Heniyye ile görüştü! Dünyaya "İsrail'e baskı yapın" çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas'ın Katar ve Mısır arabuluculuğunda önerilen ateşkes teklifini kabulü sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Kabine Toplantısı öncesi Hamas lideri Heniyye ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini kaydeden Erdoğan'dan, dünyaya "İsrail'e baskı yapın" çağrısı geldi.
 - 9 ilde DEAŞ'a operasyon! 9 şüpheli yakalandı
7 saat 23 dakika önce

9 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon! 30 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma tarafından 7 ilde ve emniyet tarafından 2️ ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “BOZDOĞAN-35” operasyonlarında 30 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
 - 1 Mayıs olaylarında tutuklama kararı!
7 saat 30 dakika önce

1 Mayıs olaylarında tutuklama kararı! Polise taş ve sopalarla saldırmışlardı

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane Meydanı'nda polislere taş, sopa ve demir çubuklarla saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 şüpheli daha tutuklandı.
 - Mavi Vatan'da gövde gösterisi! 100 gemi, 39 uçak, 28 İHA...
7 saat 52 dakika önce

Mavi Vatan'da DENİZKURDU-2 Tatbikatı yarın başlayacak! 100 gemi, 39 uçak, 28 İHA, 8 denizaltı...

Türk Donanması, Mavi Vatan'da kapsamlı bir tatbikat gerçekleştirecek. DENİZKURDU-II/2024 adı verilen tatbikat, 15 bin personelin katılımıyla yarın gerçekleşecek. Tatbikata 100 suüstü gemisi, 8 denizaltı, 7 insansız deniz aracı 39 uçak, 28 insansız deniz aracı ve 16 helikopter katılacak.
 - 'Köy' mağdurlarına bir yenisi eklendi
9 saat 7 dakika önce

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! 'Köy' mağdurlarına bir yenisi eklendi

Yüksek kar getirili "Fatih Terim fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan davasında 1 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Hazırlanan iddianamenin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle mağdurların sayısı 27’ye yükselirken, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 87 yıldan 285 yıla kadar yükseldi.
 - Kuzey Irak'a hava harekatı! Çok sayıda terörist öldürüldü
9 saat 24 dakika önce

Kuzey Irak'ta 16 terörist etkisiz hale getirildi! Aralarında sözde yöneticiler de var

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonda 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Açıklamada "Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız!" dedi.
 - Kendisinden alışveriş yapmayan turisti bıçakladı
9 saat 25 dakika önce

Fatih'te akılalmaz olay! Kendisinden alışveriş yapmayan turisti bıçakladı: O anlar kamerada

Fatih'te bir dükkanda çalışan yaşı küçük çırak, iddiaya göre; kendisinden alışveriş yapmayan yabancı turisti bıçakla kovalayarak kolundan bıçakladı. Yaralı turist hastaneye kaldırılırken, dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Gündem - Gündem
9 saat 46 dakika önce

Film sahnesi değil, gerçek! Suç makineleri kovalamaca sonunda yakalandı

Aydın’da ekiplerin ‘Dur’ ihtarına uymayan ve haklarında çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edilen 4 şüpheli, kovalamaca sonunda kıskıvrak yakalanırken, 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gündem - Gündem
10 saat 1 dakika önce

Orman İşletme Müdürlüğü deposunda patlama: 2’si ağır 3 yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait depoda boya varilinin patlaması neticesinde 2’si ağır 3 kişi yaralandı.
 - Genç kız sevgilisini defalarca bıçakladı
10 saat 13 dakika önce

Sokak ortasında dehşet! Genç kız sevgilisini defalarca bıçakladı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dehşet veren bir olay yaşandı. Cadde ortasında sinir krizi geçiren genç kız, sevgilisini birkaç yerinden bıçakladı.
 - İşte seçimlerin yenileneceği yerler
10 saat 37 dakika önce

YSK kesin sonuçları ilan etti! İşte seçimin yenileneceği yerler

YSK Başkanı Ahmet Yener 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin kesin sonuçları duyurdu. Buna göre 2 Haziran'da Aksaray Güzelyurt, Kayseri Pınarbaşı, Şanlıurfa Hilvan ilçeleri ile Sivas Yıldızeli Güney Kaya, Tunceli Mazgirt Akpazar, Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran ve Aksaray Merkez Sağlık beldelerinde seçimler yenilenecek.
Gündem - Gündem
10 saat 44 dakika önce

1 Mayıs olaylarında 12 kişinin daha tutukluluğu istendi

İstanbul'da 1 Mayıs'ta polise mukavemet gösterdikleri belirlenen 12 şüpheli daha tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderildi.
Gündem - Gündem
10 saat 47 dakika önce

Düğün konvoyunda bahşiş kavgası! Arabayla üzerinden geçti

Çorum'da düğün konvoyunun önünü keserek bahşiş almak isteyenler arasında kavga çıktı. Kavga esnasında yere düşen kişinin üzerinden araba geçerken, 5 kişi gözaltına alındı.
 - Minik Edanur soruşturmasında yeni gelişme
10 saat 54 dakika önce

Ölüm çukurunda hayatını kaybetmişti: Minik Edanur soruşturmasında Ağaç A.Ş. Genel Müdürü hakkında adli kontrol talep edildi

Küçükçekmece su dolu çukura düşerek hayatını kaybeden minik Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas, savcılığa teslim oldu. Ali Sukas için adli kontrol talep edildi.
 - Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgesinde PKK'ya darbe!
11 saat 12 dakika önce

Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgesinde PKK'ya darbe! 7 terörist etkisiz

Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonu MSB duyurdu.
Gündem - Gündem
11 saat 56 dakika önce

Trafikte 'makas' faciası! Sorumsuzluğu arkadaşının ölümüne yol açtı

Bahçelievler'de iddiaya göre makas atarak seyreden motosiklet sürücüsü hakimiyetini kaydederek bariyerlere çarptı. Motosikletin arkasında oturan şahıs, kafasını bariyerlere vurdu. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybederken, ayağı kırılan sürücü ise hastaneye kaldırıldı. İki arkadaşın kafalarında kask olmadığı iddia edildi.
 - Bakan Güler'den kuvvet komutanlarına talimat
12 saat 14 dakika önce

Bakan Güler, kuvvet komutanlarıyla bir arada! Talimat verdi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları ile bir araya geldi. Güler toplantıda, başta terörle mücadele olmak üzere devam eden faaliyetlere ilişkin bilgi alarak talimatlar verdi.
Sona Git