9 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon! 30 şüpheli yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
9 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon! 30 şüpheli yakalandı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma tarafından 7 ilde ve emniyet tarafından 2️ ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “BOZDOĞAN-35” operasyonlarında 30 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarma tarafından 7 ilde ve emniyet tarafından 2 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen “Bozdoğan-35” operasyonları düzenlendiğini açıkladı.

Yerlikaya'nın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle:

DEAŞ'A OPERASYON: 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Jandarmamız tarafından 7 ilde, emniyetimiz tarafından 2 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'Bozdoğan-35' operasyonlarında 30 şüpheli yakalandı. Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz.

1039180#

ÖRGÜTE AİT DÖKÜMANLAR ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlar sonucu ruhsatsız tabancalar ve çok sayıda örgütsel doküman ile dijital materyale el konuldu. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığımızı, operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...