Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla affedilmişti... Çetin Doğan ve 4 isim tahliye edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 28 Şubat Davası sanıkları affedilmişti. Orgeneral Çetin Doğan, tutuklu bulunduğu Buca Kırıklar 1 No’lu F Tipi Cezaevi'nden tahliye edildi. Öğle saatlerinde ise 4 isim daha tahliye edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Şubat davasının bazı hükümlülerinin de aralarında bulunduğu 14 hükümlünün kalan cezalarını, sürekli hastalık ve kocama hali nedeniyle kaldırmasına ilişkin kararının Resmi Gazete'de yayımlanması sonrası, bu hükümlülerden eski general Çetin Doğan'ın İzmir 1 No'lu F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla affedilmişti... Çetin Doğan tahliye edildi - 1. Resim

Tahliye edilerek cezaevinden çıkan Doğan'ı eşi Nilgün Doğan, akrabaları ve arkadaşları karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla affedilmişti... Çetin Doğan tahliye edildi - 2. Resim

Eşine ve dostlarına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirten Çetin Doğan, kendisini karşılayanlarla kucaklaşarak cezaevi önünden ayrıldı. Doğan, 19 Ağustos 2021'de tutuklanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla affedilmişti... Çetin Doğan tahliye edildi - 3. Resim

4 İSİM DAHA TAHLİYE EDİLDİ

Öte yandan öğle saatlerinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından 28 Şubat davası hükümlülerinden Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak ve Erol Özkaznak tahliye oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla affedilmişti... Çetin Doğan ve 4 isim tahliye edildi - 4. Resim

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...