Öldü diye gömülen kedi 5 gün sonra eve döndü

/ Kaynak: İHA
Öldü diye gömülen kedi 5 gün sonra eve döndü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

ABD'nin Florida eyaleti'nde bir araba tarafından ezilerek öldü sanılan kedi, gömüldükten 5 gün sora evinin önünde yemek beklerken bulundu.

Ellis Huston'a ait olan kedi bir araba tarafından ezildikten sonra acilen veterinere götürüldü. Veterinerler talihsiz kedinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Huston büyük bir üzüntü içinde kedisini gömdü ve evine döndü. Olaydan beş gün sonra ise Huston'ı önce korkutan sonra da sevindiren bir olay nbsp;yaşandı. Öldü sanılarak gömülen kedisi "Bart" kapısının önünde onu bekliyordu. Huston, kediyi yetkililere götürerek muayene ettirdi. Beyin sarsıntısı geçirdiği ve çenesinin kırık olduğu ifade edilen Bart'ın sol gözü de işlevini yitirmiş durumda. Yetkililer kedinin gözünün bir daha görmeyeceğini ifade ederken bunun dışında sağlık durumunun hızla iyiye gittiğini belirtiyor. Bart'ın gömüldüğü yerden nasıl çıktığı bilinmese de kedinin tırnaklarıyla toprağı aşındırdığı böylece bir yolunu bulup yüzeye çıktığı ve bir kaç gün saklandıktan sonra evine döndüğü tahmin ediliyor. HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...