Pilot Üsteğmen ördek uğruna ölüme gitti

Pilot Üsteğmen ördek uğruna ölüme gitti

YAŞAM Haberleri

Lastik bota binerek ördek avlamak için üç arkadaşıyla Menderes Nehri'ne açılan Pilot Üsteğmen Burak İz, botun alabora olması sonucu nehirde kayboldu

Av tutkunu olan ve İstanbul'daki 4'üncü Kara Havacılık Alay Komutanlığı'nda görevli Pilot Üsteğmen Burak İz izinli olarak Denizli'ye geldi. Ördek avlamak için Özgür Kaval, Önder Kaval, İsmail Kaval'la Menderes Nehri'ne açılan üsteğmen ve arkadaşlarının içinde bulunduğu lastik bot alabora oldu. Akıntıya kapılan Pilot Üsteğmen Burak İz gözden kaybolurken, diğer üç kişi bir ağaç dalına tutunmayı başardı. Bu kişiler yüzerek kıyıya çıkıp kurtuldu. Üsteğmen Burak İz'i bulamayan arkadaşları durumu yetkililelere haber verdi. Bölgeye gelen UMKE, AFAD, Jandarma ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, akıntının fazla olması sebebiyle Aydın ilinden yardım istendi. Aydın'dan gelen su altı arama kurtarma ekibi de özel kıyafetlerini giyerek nehre açıldı. Menderes Nehri'nin bulanık sularında arama yapan ekiplerin çalışmaları sonuç vermedi. Geniş bir alanda yapılan çalışmalar devam ederken Jandarma ekipleri de; nehirden çıkmış olma ihtimaline karşı karada Üsteğmen Pilot Burak İz'i aramaya başladı. Havadan başlatılan arama çalışmalarında ise 3 helikopter görev aldı. Burak İz'in kayıp olduğu haberini alan yakınları, olay yerine akın etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...