'Canımdan çok seviyorum' dediği karısını yanlışlıkla öldürmüştü...

/ Kaynak: İHA
'Canımdan çok seviyorum' dediği karısını yanlışlıkla öldürmüştü...

YAŞAM Haberleri  / İHA

'Canımdan çok seviyorum' dediği karısını yanlışlık öldüren adam hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana'da nikahsız eşi 19 yaşındaki Leyla Sabuncu'yu av tüfeğiyle kazaen öldürdüğünü iddia eden 23 yaşındaki Şahin Yıldız hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Merkez Yüreğir İlçesi'nin 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan ve seyyar olarak dua kitapları satan 2 çocuk babası Şahin Yıldız, yatakların arasında duran tüfeği almak istedi. İddiaya göre, tüfek ateş alınca çıkan saçmalar 4 yaşındaki kızı Gülendam ile oynayan nikahsız eşi Leyla Sabuncu'nun boynuna isabet etti. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan Şahin Yıldız, Emniyet Müdürlüğü'nde sinir krizleri geçirdi. Hastaneye kaldırılıp, sakinleştirici iğne yapılan Şahin Yıldız, tutuklandı. nbsp;

'EŞİME BİLEREK ATEŞ ETMEDİM'

Şahin Yıldız ifadesinde olay akşamı evinin dışında yeğenleri ile bir kişinin kavga ettiğini belirterek, "Kavga seslerini duyunca dışarı çıktım. Daha sonra kavganın bana sıçramaması için tekrar eve girdim. Yeğenim T.Y. benden silah istedi. Ben vermek istemedim. Ancak silahımın yatağın arasında olduğunu bildiğinden dolayı oradan çıkarmak istedim. Silahı elime aldığımda baş parmağım tetiğe değince silah ateş aldı. Eşim Leyla yaralandı. Eşime bilerek ateş etmedim" dedi.
Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, katil şüphelisi Şahin Yıldız hakkında kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Şahin Yıldız önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...