Rögar kapağına çarpmamak için karısını öldürdü, kızını yaraladı

/ Kaynak: DHA
Rögar kapağına çarpmamak için karısını öldürdü, kızını yaraladı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'da feci kaza aniden önüne çıkan etrafı asfaltlanmış rögar kapağından kaçmak isterken direğe çarptı, karısı öldü kızı da yaralandı.

Antalya'da gece yarısı ateşlenen kızını eşiyle birlikte hastaneye götüren Ahmet Burunsuz, aniden önüne çıkan etrafı asfaltlanmış rögar kapağından kaçmak isterken otomobiliyle direğe çarptı. Yola fırlayan 43 yaşındaki Gülsüm Burunsuz öldü, kızı 8 yaşındaki Büşra ağır yaralandı.Kaza, saat 02.30 sıralarında Döşemealtı İlçesi, Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Kızları Büşra'nın gece yüksek derecede ateşlenmesi üzerine Ahmet ve Gülsüm Burunsuz çifti, hastaneye yetiştirmek için otomobille yola çıktı. Antalya Su ve Atıksu İdaresi'ne (ASAT) ait, etrafı yeni asfaltlandığı için bir demir parçasına takılı şerit ve çimento torbasının uyarı olarak konulduğu rögar kapağını son anda fark eden Ahmet Burunsuz, çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayarak hızla asfalta düşen Gülsüm Burunsuz, kaza yerinde öldü. Ağır yaralanan Büşra Burunsuz çağrılan sağlık ekipleri tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Baba Ahmet Burunsuz kazadan yara almadan kurtuldu. nbsp;
Hastaneye bilinci kapalı getirilen, boynu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlenen Büşra Burunsuz, hemen ameliyata alındı. Küçük kızın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...