Konya'da kaza, 4 yaralı

/ Kaynak: DHA
Konya'da kaza, 4 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'da çarptığı otomobille birlikte su kanalına uçup devrilen TIR'ın, altında kalan minibüsün kurtulması için kaza yerine vinç çağrıldı.

Konya'da çarptığı otomobille birlikte su kanalına uçup devrilen TIR'ın, altında kalan minibüsün kurtulması için kaza yerine vinç çağrıldı. Vinç yardımıyla TIR, devrildiği yerden kaldırıldı. Altında kalan minibüste yapılan incelemede herhangi ölü ya da yaralıya rastlanılmadı. Bunun üzerine polis, yaptığı araştırmada kaza anında savrulan dorsenin çarpması sonucu birlikte kanala uçtuğu tahmin edilen minibüsün daha önce kaza yaptığı ortaya çıktı. Minibüste yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp kanala uçtuğu saptandı. Minibüste bulunan 2 kişinin ise kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği belirtildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...