Mersin'de uyuşturucu operasyonu, 12 gözaltı var

/ Kaynak: DHA
Mersin'de uyuşturucu operasyonu, 12 gözaltı var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Mersin'deki operasyonda 20 bin 700 uyuşturucu ecstasy hap ile 3 kilo 300 gram esrar ele geçirildi, 12 kişi gözaltına alındı.

Mersin'de Narkotim ekiplerince sokak satıcılarına yönelik yapılan uyuşturucu operasyonunda 20 bin 700 uyuşturucu ecstasy hap ile 3 kilo 300 gram esrar ele geçirildi, 12 kişi gözaltına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında sokak satıcılarına yönelik üç ayrı operasyon düzenledi. Önceden belirlenen adreslere eş zamanlı olarak yapılan iki ayrı operasyonda sokak satıcılarının ev, araç ve kaldıkları otel odalarında arama yapan ekipler, 20 bin 700 uyuşturucu ecstasy hap ele geçirirken, 6 kişiyi de gözaltına aldı. Bir diğer operasyonda ise İstanbul'a gönderilmek üzere hazırlanmış 3 kilo 300 gram esrar ele geçiren ekipler, bu olayla ilgili de 6 kişiyi gözaltına aldı.
Operasyonlarda gözaltına alınan 12 kişiden 8'i tutuklanırken, 4'ü adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...