Arabasından servet değerinde eroin çıktı

/ Kaynak: İHA
Arabasından servet değerinde eroin çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne İpsala Gümrük Sahası'nda bir otomobilde yapılan aramada 1 milyon 600 bin TL değerinde 21 kilo 271 gram eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ekipleri, yurt dışına çıkış yapmak isteyen Makedon uyruklu E.J.'nin kullandığı aracı, İpsala Gümrük Sahası'nda risk kriterleri çerçevesinde X-Ray taramasına sevk etti. Makedon uyruklu E.J.'nin kullandığı araçta yapılan taramanın ardından Narkotik Dedektör Köpeği 'TİNA' otomobilde detaylı bir arama yaptı. Makedon plakalı otomobilin koltuklarının taban bölümüne gizlenmiş vaziyette yaklaşık 1 milyon 600 bin TL değerinde 21 kilo 271 gram eroin ele geçirildi. nbsp;İpsala Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen araç sürücüsü E.J. ve araçta yolcu olarak bulunan K.J. ve A.D. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca araçta bulunan 8 yaşındaki M.J ise serbest bırakıldı. nbsp;



YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...