İstanbul'da 77 kilo eroin yakalandı

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da 77 kilo eroin yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Alibeyköy'de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda satranç takımlarına gizlenmiş piyasa değeri 1 milyon euro olan 77 kilo eroin ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yurt dışından illegal yollarla Hakkari üzerinden Türkiye'ye sokulan eroinin İstanbul'a getirilip Eyüp ve Kâğıthane'deki iki evde satış için hazırlanacağı bilgisine ulaştı. Jandarma ekiplerinin bir aylık fiziki takip ve araştırmasında 10 Mart 2015 gecesi eroinin gizlenip muhafaza edildiği adresten alınarak araçla başka bir yere sevk edileceği tespit edildi. Dün sabah saat 06.00 sıralarında Eyüp Alibeyköy'de bulunan kiralık eve operasyon düzenlendi. Narkotik köpeği 'Avcı'nın da katıldığı operasyonda preslenerek ambalajlanmış ve satranç takımlarının içerisine gizlenmiş satışa hazır vaziyette 76 kilo 886 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucunun piyasa değerinin 1 milyon euro olduğu belirtilirken, Y.Ö, H.A. ve Azeri uyruklu R.'nin yakalanması için çalışmalara devam edildiği belirtildi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir yıl içinde yaptığı operasyonlarda toplam 197 kilo eroin ele geçirildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...