Beşiktaş'ta kadın sürücü karşı şeride geçti

Beşiktaş'ta kadın sürücü karşı şeride geçti

YAŞAM Haberleri

Beşiktaş'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü karşı şeride geçerek duvara çarptı.

Sabah saatlerinde Beşiktaş Muallim Naci Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, F.A.E.nin hakimiyetindeki 34 TP 4740 plakalı otomobil, Beşiktaş'tan Arnavutköy istikametine seyrederken sürücünün hakimiyetini kaybetmesiyle karşı yöne geçti.

KARŞI ŞERİTTE DUVARA ÇARPTI

Hızla ilerleyen araç önce çöp konteynerine ardında da duvara çarparak durabildi. Kazada F.A.E. ile yanında buluna yabancı uyruklu kadın yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı.

Beşiktaş'ta kadın sürücü karşı şeride geçti

SU BORUSU PATLADI

Bu arada aracın duvara çarpmasıyla su borusu patladı. Yaralı F.A.E. uzun süre yerde yatarak ambulans bekledi. Polis, sürücü F.A.E. ile bilinci kaybolmasın diye uzun süre sohbet etti. Olay yerine gelen ambulansla yaralı hastaneye kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazayı gören Berat yılmaz, "Araç Beşiktaş'tan geliyordu. Birden bu tarafa geçti. Duvara çarptı. Hemen yardıma koştuk" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...