Kahreden ölüm, bir ay sonra baba olcaktı!

Kahreden ölüm, bir ay sonra baba olcaktı!

YAŞAM Haberleri

İzmir'de rahatsızlığı sebebiyle başvurduğu hastanede tedavisi yapılan kafe işletmecisi taburcu edildikten sonra fenalaşıp hayatını kaybetti.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde rahatsızlığı sebebiyle başvurduğu hastanede tedavisi yapılan 31 yaşındaki kafe işletmecisi taburcu edildikten sonra fenalaşıp hayatını kaybetti. Bostanlı Semti'ndeki Denizpark adlı kafenin, ağabeyi ile işletmeciliğini yapan evli bir çocuk babası Halit Uran, önceki akşam saatlerinde rahatsızlanınca, özel bir hastaneye başvurdu. Burada serum tedavisi uygulanan Uran, daha sonra taburcu edildi. Evine dönen Uran, ilerleyen saatlerde henüz bilinmeyen bir sebeple fenalaştı. Eve çağrılan sağlık görevlileri bir ay sonra ikinci kez baba olmayı bekleyen Halit Uran'ı ambulansla başka bir özel hastaneye kaldırırken Uran'ın kalbi durdu. Müdahalelere rağmen talihsiz işletmeci yolda hayatını kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...