KOÇTAŞ engellilerin yanında

KOÇTAŞ engellilerin yanında

Ekonomi Haberleri

Koçtaş, toplumda sosyal sorumluluk bilinci geliştirmek amacıyla, yerel sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor.

Koçtaş, destekçisi olduğu Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği'nin (KOÇ-DER) 3 Nisan'da gerçekleştirdiği Farkındalık Yürüyüşü'ne gönüllü çalışanlarıyla destek vermenin yanı sıra; bu yıl üçüncüsü düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda da geçtiğimiz sene bina yenileme projesini gerçekleştirdiği Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Adana Şubesi'ni yine yalnız bırakmadı. nbsp; Koçtaş'ın yeni mağaza açtığı illerde hayata geçirdiği projelerle oluşturduğu farkındalık artarak devam ediyor. Koçtaş, bu farkındalık doğrultusunda bu güne kadar Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV)'nın Adana Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yenilenme ve geliştirilme çalışmalarını ve Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği (KOÇ-DER)'in 'Koç-Der Yaşam Alanı Yenileme Projesi'ni üstlendi. Ardından Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri işbirliğiyle KOÇ-DER'de otizmli çocukların ailelerine eğitim seminerleri düzenledi.


Koçtaş çalışanları Otizm Farkındalık Yürüyüşü'nde bu yıl da KOÇ-DER'i yalnız bırakmadı nbsp;
Koçtaş'ın 2014 yılının Ekim ayında Kocaeli'deki üçüncü mağaza açılışı sırasında 'KOÇ-DER Yaşam Alanı Yenileme Projesi' ile başlayan işbirliği artarak devam ediyor. Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği'nin (KOÇ-DER), Otizm Farkındalık Ayı kapsamında 3 Nisan'da gerçekleştirdiği Farkındalık Yürüyüşü'nde, gönüllü Koçtaş çalışanları otizmli çocuklarla birlikte yürüdü. Bölge halkından da çok sayıda kişinin destek verdiği yürüyüşle engelli bireylerin toplumun içerisinde varoluşlarına ve yaşadıkları sorunlara dikkat çekildi.


Koçtaş, 3. Portakal Çiçeği Karnavalı'nda da ZİÇEV'in yanında
Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nın (ZİÇEV) Adana şubesi, 3. Portakal Çiçeği Karnavalı'na Koçtaş sponsorluğunda katıldı. Koçtaş, bu yıl 01-05 Nisan 2015 tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek sokak karnavalı olma özelliğine sahip Portakal Çiçeği Karnavalı'ında, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da ZİÇEV'li ailelerin ve çocuklarının yanındaydı. ZİÇEV'li çocuklar, Koçtaş sponsorluğunda kurdukları stantta 4 gün boyunca kendi el emekleriyle yaptıkları ürünleri sergilediler. Türkiye'nin dört bir yanından katılımcıların merakla beklediği karnaval kortejine de katılan ZİÇEV çocukları ve gönüllü Koçtaş çalışanları, izleyenlerin takdirini topladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...