Zeybekçi: Muhalefet güçlü olsa terör böyle cesaretli olmaz

Zeybekçi: Muhalefet güçlü olsa terör böyle cesaretli olmaz

Ekonomi Haberleri

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, seçime giderken Türkiye'yi karıştırmak isteyenlerin yeniden sahneye çıktığını ifade etti.

Yücel Kayaoğlu ANKARA
Güçlü muhalefet halinde sokak eylemlerinin ve terörün bu kadar cesareti olmayacağını ifade eden Zeybekci, bazı gazetecilerle sohbetinde şunları söyledi: "Bir İngiliz vatandaşı yakalanıyor, Türkçe 'Baskılar bizi yıldıramaz' diye slogan atıyor. Aynı oyun, aynı kişiler, aynı coğrafyalar. DHKP-C'nin hangi ülkeler tarafından beslendiği, savcımız yanındayken hangi ülkeler ile görüştükleri belli. Ben nbsp;savcının şehit edilmesi ile Uğur Mumcu'nun bir zamanlar öldürülmesini aynı gözden görüyorum. Mumcu da bir noktaya doğru yaklaşırken katledildi savcı da bir noktaya doğru varırken şehit edildi. Türkiye'de teröre karşı ortak bir dil olmadığını söyleyen Zeybekci, "Türkiye'de muhalefet güçlü olsa sokak eylemleri ve terör bu kadar cesaretli olamaz" dedi. DHKP-C militanlarının MİT tarafından kullanıldığı iddialarına ise Zeybekci, "Bu sapkın bir hayaldir" cevabını verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...