Özlem Çalın'dan şok eden 'Survivor' itirafı '5 gün sonunda...yedik'sur

Özlem Çalın'dan şok eden 'Survivor' itirafı '5 gün sonunda...yedik'sur

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor All Star'da adaya erken veda isimlerden biri olan Özlem katıldığı bir programda şaşırtan itirafta bulundu. Özlem, pelikan yediklerini açıkladı

Survivor All Star'da adaya erken veda isimlerden biri olan Özlem katıldığı bir programda şaşırtan itirafta bulundu. Özlem, pelikan yediklerini açıkladı. İşte detaylar... Başarılı yarışmacı Özlem flaş bir itirafta bulundu. Aslanlar-Kanaryalar yarışlmasında 5 gün yiyecek bulamadıklarını ve ölü pelikan bulup onu yediklerini açıkladı

"ÖLÜ PELİKAN YEDİK"
Survivor'dan geçtiğimiz haftalarda Nadya tarafından elenen Özlem Çalın, 2007 yılında Panama'da yapılan Survivor Aslanlar – Kanaryalar yarışması hakkında şok itiraflarda bulundu. Aslanlar takımında yer alan Özlem, 5 gün boyunca yemek bulamadıkları için sadece su içtiklerini ve 5. günün sonunda ölü bir pelikan bulduklarını, ne zaman öldüğünü bilmedikleri bu pelikanı afiyetle yediklerini itiraf etti.


ÖZLEM nbsp;ÇALIN KİMDİR?
16 Mart 1982 İstanbul doğumlu olan Özlem Çalın, Kocaeli Üniversitesi'nde Beden Eğitimi Yüksek Okulu (BESYO)'nda 'Antrenörlük' bülümü öğrencisidir. Özlem Çalın'ın hayatı adeta sporla özdeşleşmiştir. Tenis antrenörlüğü öğrenimi öncesinde uzun yıllar profesyonel olarak voleybol oynayan Özlem Çalın, en son Fenerbahçe'de voleybol oynarken sakatlandığı için voleybola veda etti ancak tamamen vazgeçemeyip voleybola ikinci ligde devam etti. Özlem Çalın, halen yüzme, hentbol ve atletizmle ilgileniyor. Özlem Çalın, 2007'de Panama'da yapılan Survivor Aslanlar – Kanaryalar yarışmasından Aslanlar takımında yer almıştır.

ÖZLEM'DEN HİLMİCEM İTİRAFI

Survivor All Star'da 8. hafta yarışmadan elenen isim Özlem oldu. Elendikten sonra adada yaşananlar ile ilgili konuşan Özlem Çalın, Turabi ve Hilmicem ile ilgili iddialı açıklamlarda bulundu.Hilmicem'in Turabi'nin etkisinde olduğunu söyleyen Özlem, neden elendiğini de açıkladı. Özlem Hilmicem ile ilgili olarak ; 'Hilmicem'i normal hayatta tanımıyorum, bu yarışmada bir araya geldik. Daha önceki Survivor'da onu izleyince çok efendi bir tavrı vardı. Bizim yarışmamızda da herkesin içindeyken sempatik ve güler yüzlüydü ama kimse yokken sert bakan, agrasifleşen, kimseye cevap vermeyen bir tutum sergiledi. Bu hallerinde Turabi'nin de etkisini olduğunu düşünüyorum. Onlar Taner'de varken üçü bir arada arkadaş olup, birlikte konuşup kimseyle muhatap olmak istemiyorlardı. O yüzden biraz Turabi'den o konuda etkilenmiş olabilir. Çünkü konuşacağı zaman Turabi'nin gözlerine bakıyordu ya da konuştuğu zaman Turabi'ye bakıp 'ya kusura bakma ama konuştum' bakışını görüyordum. Bence kendi duruşunu sergilemesi lazım, 24 yaşında artık kişiliğini belli etmesi gerekiyor.' dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...