Annesine tokat atan babasının kafasına sıktı

/ Kaynak: DHA
Annesine tokat atan babasının kafasına sıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'da 21 yaşındaki E.K., gece alkollü bir halde eve gelip, annesine tokat attığını öne sürdüğü babasını kafasından vurdu.

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde yaşayan 21 yaşındaki E.K., gece alkollü bir halde eve gelip, annesi 45 yaşındaki H.K.'ya tokat attığını öne sürdüğü babası 47 yaşındaki S.K.'yı av tüfeğiyle başından vurdu. nbsp;Ağır yaralanan S.K. hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan E.K. tutuklandı. Olay, gece yarısı Yatağan'a bağlı, eskiden köy olan Elmacık Mahallesi'nde meydana geldi. Evine gece allkollü geldiği belirtilen inşaat işçisi S.K., eşi H.K. ile tartışmaya başladı. İddiaya göre tartışma sırasında S.K., H.K.'ya tokat atınca durumu içine sindiremeyen oğlu E.K., evdeki av tüfeğini eline geçirip babasını başından vurdu. İhbar üzerine mahalleye gelen acil yardım ekipleri, ağır yaralı S.K.'yı ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan S.K.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Gözaltına alınan E.K., İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Sorgusunda babasının sürekli eve alkollü geldiğini ve annesine eziyet ettiğini söylediği belirtilen E.K.'nin "Anneme tokat attığını görünce içime sindiremedim" dediği öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K., tutuklandı. İki kardeş olan E.K.'nin ağabeyinin ise bir süre önce kendisini taciz ettiği gerekçesiyle bir erkeğin başına bira şişesiyle vurup öldürdüğü iddiasıyla tutuklandığı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...