HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İlk kar tatili haberi geldi!

Düzenleyen: /
İlk kar tatili haberi geldi!
Kar, Kar Tatili, Kar Ne Zaman Yağacak, Nerelerde Okullar Tatil, Çorum, Haber

YAŞAM Haberleri

Samsun’un Ayvacık İlçesi’nin tamamı, Salıpazarı İlçesi’nde bazı köyler ile Canik İlçesi’nde taşımalı eğitim veren okullarda yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Samsun’un bazı ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Salıpazarı İlçesi Tahnal ve Konakoren köyleri ile Canik İlçesi’nde taşımalı eğitim veren okullarda ve Ayvacık İlçesi’nin tamamında yoğun kar yağışı nedeniyle eğitimin bir gün tatil edildiği duyuruldu.
İlk kar tatili haberi geldi!

Çorum’da eğitime 2 gün ara
Çorum’daki kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi. Çorum Valiliğinden yapılan açıklama da, "30 Aralık 2015 Çarşamba ve 31 Aralık 2015 Perşembe tarihlerinde iki gün kar yağışı nedeniyle il ve ilçelerde ilk ve orta dereceli tüm okullar tatil edilmiştir. Ayrıca tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelde iki gün izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...