Göbek sandı kist çıktı

Düzenleyen:
Göbek sandı kist çıktı

YAŞAM Haberleri

İstanbul’da yaşayan 31 yaşındaki Songül Avşan bir yıl boyunca karın bölgesindeki şişliği aldığı kilolara yordu, ardından rutin kontrolleri sırasında ultrasonda ekrana sığmayacak büyüklükte bir teşhisle karşılaştı.

Genç kadınının MR çekiminde sol tarafında beş aylık bebek kafası büyüklüğünde bir kist olduğu belirlendi. Yapılan ameliyat sonucu kist başarılı bir şekilde alındı. Geç kadın sağlığına kavuştu.
Songül Avşan teşhisin kendisine söylendiği sırada yaşadığı korkuyu şu sözlerle özetledi: “Altı aylık evliyim ve rutin kontrollerim sırasında tesadüfen öğrendim. Ben hep göbek olabileceğini düşündüm. Öyle büyükmüş ki ekrana sığmıyor. ‘Beş aylık bebek görünümünde’ dediler. O oradan nasıl çıkacak diye düşündüm. Ama bence en önemli nokta bayanların jinekolojik muayeneye önem vermesi.” İSTANBUL İHA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...