Hırsızların gözde mekanı: İstanbul Fikirtepe

Düzenleyen:
Hırsızların gözde mekanı: İstanbul Fikirtepe

Ekonomi Haberleri

Kadıköy Fikirtepe'de milyon dolarlık projelerin yükseldiği sokaklar, hırsızların getirip parçaladığı araçlarla dolu.

Milyon dolarlık projelerin yükseldiği Fikirtepe'nin boş olmasını fırsata çeviren hırsızlar çaldıkları arabaları burada parçalıyorlar.

HER SOKAK BAŞINDA YANMIŞ ARABALAR VAR

İBB ile Kadıköy Belediyesi arasında uyuşmazlık nedeniyle tıkanma noktasına gelen Fikirtepe projesinde Çevre ve Şehircilik Bakalığı'nın devreye girmesiyle inşaat yapımına start verilmişti. Bakanlık izninin ardından inşaat şirketleri hummalı bir şekilde çalışmaya başladılar. Akşam gazetesinde yer alan habere göre; milyon dolarlık dairelerin yapıldığı Fikritepe'nin son misafirleri ise hurda otomobiller ve mülteciler.

Kat karşılığı müteahhitlere verilen gecekondularda mülteciler yaşarken her sokak başında hurda ve yanmış arabaların belirmesi dikkatlerden kaçmadı.

Hırsızların gözde mekanı: İstanbul Fikirtepe

"GECELERİ BEYRUT GİBİ"

Fikirtepe'de bir inşaat firmasında bekçilik yapan Altan Burak, "Bu arabaların çoğu hırsızlar tarafından buraya getiriliyor. Burada kimse oturmadığı için dikkat çekmiyorlar. Arabaların parçalarını söküp yakıyorlar. Burası gece Beyrut sokakları gibi oluyor" diye konuştu.

Fikirtepe'de yaşayan bir vatandaşın durumu polise intikal ettirdiği de gelen bilgiler arasında.

Hırsızların gözde mekanı: İstanbul Fikirtepe
Fotoğraflar: Kadıköy Lıfe

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...