24 yıldır ölü olduğu sanılıyordu, işin aslı bulunduğunda ortaya çıktı!

Düzenleyen:
24 yıldır ölü olduğu sanılıyordu, işin aslı bulunduğunda ortaya çıktı!

YAŞAM Haberleri

Rusya'da 13 yaşındayken evden kaçan ve 24 yıldır kayıp olan kadın, Tula kentinde bulundu. Kadının daha önce üyesi olduğu yasaklı bir tarikattan kaçtığı öğrenildi.

Rusya'nın Vologda kentinde yaşayan, 13 yaşındayken evden kaçan ve 24 yıldır kayıp olan kadın, Tula kentinde bulundu. Kadının daha önce üyesi olduğu bir tarikattan kaçtığı öğrenildi.

13 YAŞINDAYKEN EVDE KAÇTI

Vologda'da yaşayan 6 Nisan 1979 doğumlu Julia G., 13 yaşındayken evden kaçmış, ailesi uzun yıllar kendisini aradıktan sonra 2005 yılında Rusya'da bir mahkeme tarafından öldüğü haberini almıştı. Ancak polisin 27 Mayıs'ta Tula kentindeki bir bankta uyuyan sahipsiz bir çocuğu bulmasının ardından olay yerine diğer iki çocuğuyla birlikte gelen kadın, çocuğun kendisine ait olduğunu söyledi ve yerel polis merkezine götürüldü.

Polisin veri tabanında Julia G.'nin ölü olarak bulunduğunu keşfetmesinin ardından ise genç kadın bir başka bölgede yaşadığını ve Rusya'da yasaklı bir tarikattan kaçtığını belirtti.

İsmi belirtilmeyen bir polis de Julia G.'nin kaçtığı yıllar boyunca ülkenin farklı bölgelerinde yaşadığı, dilencilik yaptığı ve Tula'daki Ortodoks kiliselerinde kaldığı bilgisini verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...