Dinazor Adası küle döndü

Düzenleyen:
Dinazor Adası küle döndü

YAŞAM Haberleri

Bodrum’un Akyarlar Mahallesi’nde bulunan Dinazor Adası’nda çıkan yangın tüm 10 hektarlık alanı çevirdi.

Akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Dinazor Adası’nda yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle bir anda tüm yarım adayı kaplayan alevler makilik alanı küle çevirdi. Yaklaşık 10 hektarlık alanın yandığı bölümde 1 itfaiye aracının bulunması ise dikkatlerden kaçmadı. Yangına müdahale eden itfaiye aracının suyunun bitmesi sonucunda yaklaşık 1 saat itfaiye ekibi su bekledi. Yakın bir sitede bulunan su tankeri gelerek itfaiye aracına su takviyesi yaptı. Bölgeye başka bir itfaiye ekibinin gelmemesi ise vatandaşları tepkisine neden oldu. Yangını söndürmek için itfaiye ekibi uzun süre alevlere müdahale etti. Yaklaşık 4 saate kontrol altına alınan yangın için ekipler soğutma çalışmaları başlatıldı.

Öte yandan Gürece Mahallesi’nde de yangın çıktı. Yangının çok sayıda itfaiye ekibi ve arazöz müdahale etti. Alevleri kısa sürede kontrol altına alan ekipleri soğutma çalışmalarına başladı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...