Golf için zorlukları bir bir aştılar

Düzenleyen:
Golf için zorlukları bir bir aştılar

SAĞLIK Haberleri

Golf sahası olmayan Erzurum’da 11 yıl boyunca kar, kış demeden buldukları boş alanlarda çalışarak büyük başarılar elde eden Fulya Yurt ve Hilal Ok, golf antrenörlüğüne uzanan başarı öykülerini İHA’ya anlattı.

Türkiye Şampiyonasında başarılar elde eden Fulya Yurt ve Hilal Ok, antrenörlük yaparak 30 genç golfçü yetiştirmeye başladı. Bir iş adamına ait çim üretim tesislerinde kendilerine ayrılan bir bölümde çalışmalarına devam eden golf tutkunları, dört ay gibi kısa bir sürede öğrencilerine beş birinciliğin yanı sıra ikincilik ve üçüncülük kazandırdı. Zorlu doğa şartlarına karşı kendilerince geliştirdikleri tekniği anlatan Yurt ve Ok, “Kışın karda çalışırken toplarımızı kaybolmasın diye ojelerimizle boyayarak karların içerisinde atış yapardık. Çalılıkların arasında çalıştık. En büyük hedefimiz ülkeye yararlı sporcu yetiştirmek” dedi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ise, sporcular için Erzurumspor tesislerinde antrenman yapma imkanı vereceklerini belirtti. 

Golf için zorlukları bir bir aştılar

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...