İHH’dan Makedonya’daki afetzedelere yardım eli

Düzenleyen:
İHH’dan Makedonya’daki afetzedelere yardım eli

YAŞAM Haberleri

İHH İnsani Yardım Vakfı, Makedonya’da meydana gelen sel felaketinde mağduriyetler yaşayan halka aynı ve nakdi yardımda bulundu.

Makedonya'nın başkenti Üsküp ve çevresinde meydana gelen selde 20 kişi hayatını kaybetti. Bunun üzerine harekete geçen İHH da afetzedelerin yardımına hızla koştu. Meydana gelen felaketten etkilenen halka bölgedeki partner kuruluşu ile birlikte ulaşan İHH, afetzedelere; ekmek, su ve 10 bin Euro acil yardım ulaştırdı. Yetkililer, bölgedeki hasar tespit çalışmalarının netlik kazanması ile birlikte; gıda, hijyen paketleri, ev tadilatı, ev eşyası, çekyat, buzdolabı ve fırın gibi ihtiyaçların mevcut olduğunu belirtti. İhtiyaca binaen bölgede gıda paketi dağıtımı yapmayı planlayan İHH’nın yardım kolilerinde su, balık konserve, çocuk maması ve bisküvi, meyve suyu, mutfak malzemesi ve çocuk kıyafeti bulunuyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...