Kalleşlik hep aynı

Düzenleyen:
Kalleşlik hep aynı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır’ın Çınar ilçesi yakınlarında Bismil yol ayrımındaki, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne PKK’lı teröristler bomba yüklü araçla saldırdı.

Dün saat 13.10 sıralarında bomba yüklü kamyoneti uzaktan kumandayla patlatılması sonucu, Bölge Trafik Denetleme binası harabeye dönerken, karşısında ve yakınında bulunan iki akaryakıt istasyonunda da saldırının etkisiyle hasar meydana geldi. Patlama yerinde 5 metre genişliğinde ve derinliğinde büyük bir çukur açıldı. Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, saldırıda 5 polis ile 1’i polisin oğlu iki sivil şehit oldu; 45 kişi yaralandı. Saldırıda şehit olan 5 polisten 3’ünün şark görevlerini tamamladıkları için tayinlerinin başka illere çıktığı belirlendi. Patlamada oğlu 5 yaşındaki Hüseyin Utku Gülbahar ile birlikte şehit olan polis memuru Ahmet Gülbahar’ın ilişiğini kesmek için oğlu ile birlikte denetleme istasyonuna gittiği öğrenildi. Şehit düşen diğer polislerden kimliği belirlenenler ise Nazif Kaplan, Yakup Kılınç ve Salih Zengin.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...