Sarayburnu'nda Sahil Güvenliğe ait bot alabora oldu

Düzenleyen:
Sarayburnu'nda Sahil Güvenliğe ait bot alabora oldu

YAŞAM Haberleri

Sahil Güvenliğe ait olduğu öğrenilen bir bot, Sarayburnu açıklarında alabora oldu. Botta 6 personel olduğu belirtildi.

Çarpışmanın etkisi ile içinde görevli askerlerin bulunduğu Sahil Güvenlik botu alabora oldu ve burnuna kadar battı. Bu arada henüz bayrağı ve ismi belli olmayan yük gemisi yoluna devam etti. Alabora olan Sahil Güvenlik botuna yardım için ilk önce çevrede bulunan balıkçı tekneleri yanaştı daha sonra Kıyı Emniyeti kurtarma botu tekneyi batmaması için bağladı. Bu arada, İstanbul Boğazı deniz trafiğine kapatıldı.

1 ASKER ŞEHİT OLDU

 İstanbul Sarayburnu’nda gemi ile çarpışarak alabora olan Sahil Güvenlik Komutanlığı botunda bulunan Sinan Göktaş isimli asker şehit oldu. Kurtarılan 6 askerin tedavisi ise sürüyor.İstanbul Boğazı’nda kuru yük gemisi ile çarpışarak alabora olan Sahil Güvenlik Komutanlığı botunda görevli Sinan Göktaş isimli erin şehit olduğu öğrenildi. Botta yer alan Üsteğmen Ali Rıza Yücel, Astsubay Yavuz Gökhan Şahin, uzman askerler Enver Çetin ve Bülent Demirkaya, erler Ayhan Akgönül ve Mehmet Nuri Karaca'nın ise tedavileri hastanede sürüyor. 

 

 

 

Sarayburnu'nda Sahil Güvenliğe ait bot alabora oldu

 

Sarayburnu'nda Sahil Güvenliğe ait bot alabora oldu

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...