Saçınız saçları olsun

Düzenleyen:
Saçınız saçları olsun

YAŞAM Haberleri

Kanser, günümüzün illeti. Her yıl yaklaşık 400 bin yeni kanser vakası teşhisi konuluyor. Teşhisin ardından başlayan tedavi sürecinde yine yüz binlerce kişinin saçları dökülüyor. Birçok kanser savaşçısı da tedavi olurken dökülen bu saçlarının yerine peruk kullanıyor. İşte günümüzün bu büyük problemiyle savaşanlara destek olmak amacıyla Kanser Savaşçıları Derneği tarafından geçtiğimiz şubat ayında bir kampanya başlatıldı.

“Saçım Saçın Olsun” adıyla başlatılan kampanyada amaç, sağlıklı saçları, peruk kullanmak zorunda olanlarla buluşturmak. Bu buluşmayı sağlamak için onlarca kuaför, bağışçı bekliyor. Saçınızı kestirmek istiyorsanız, çöpe atmak yerine bir perukla mutlu olmak isteyenlere bağışlamak istemez misiniz? Cevabınız ‘isterim’ ise, saçınızın kesilen bölümünün 30 cm olması gerektiğini bilmelisiniz. Ayrıca belirli bir gürlükte ve boya gibi kimyasallarla fazlaca yıpranmamış olması da kullanacak kişinin sağlığı açısından önemli. “Nereye başvuracağım” diyorsanız cevabım, sacimsacinolsun@gmail.com’ ve ‘www.kansersavascilari.org’ internet adresleri olacak. Grubun www.facebook.com/sacimsacinolsun adresi de bulunuyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...