Farkında olmak hayat kurtarır

Düzenleyen:
Farkında olmak hayat kurtarır

SAĞLIK Haberleri

Biruni Üniversitesi Hastanesi’nde meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen toplantıda ünlüler pembe boks eldivenleri ile poz vererek “Kadın isterse her şeyle mücadele edebilir” mesajı verdiler.

Biruni Üniversitesi Hastanesi’nde meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla  düzenlenen toplantıda ünlüler pembe boks eldivenleri ile poz vererek “Kadın isterse her şeyle mücadele edebilir” mesajı verdiler. Dünyada yaklaşık 2 milyon kadını etkileyen hastalıkla mücadelenin ancak düzenli kontrol ile sağlanabileceğini söyleyen Biruni Üniversite Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç Dr. Alper Öztürk “20 yaşından itibaren her kadının ayda 1 kez kendi kendine meme muayenesini yapması ayrıca 40 yaşından yılda 1 kez mamog-rafi çektirmesi erken teşhis için büyük önem taşıyor” dedi. Organizasyona Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprakbenli, oyuncu İpek Tanrıyar ve Esenler Bayanlar Voleybol Takımı katıldı.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...