Kiler GYO kaliteli hayatın referansı oluyor

Düzenleyen:
Kiler GYO kaliteli hayatın referansı oluyor

Ekonomi Haberleri

Mimari ve mühendislik alanında birçok ilkleri ve “en”leri içinde barındıran Türkiye’nin ve Avrupa’nın en yüksek projesi İstanbul Sapphire projesini hayata geçiren Kiler GYO, şimdi de Referans markalı yeni projeleri ile konut alıcılarına emsalsiz yaşam ve yatırım fırsatları sunuyor.

Necmi ÇİÇEKÇİ

Firma ayrıca, yüzde 20 peşinatla 120 aya kadar 0,70 oranla kredi veya yüzde 50 peşinatla 60 aya kadar “0” faiz ödeme seçenekleriyle cazip satın alma modeli  sunuyor

Anadolu yakasının sahil bandı Kartal’a; Kartal Towers ve Kartal Kordonboyu projelerini konumlandıran Kiler GYO, farklı lokasyonlarda farklı gelir gruplarına sunduğu markalı projeleriyle kaliteli yaşama “Referans” oluyor. İstanbul’un hızla değerlenen lokasyonlarından Basın Ekspres’e Güneşli ile referans olan Kiler GYO, Bakırköy’ de elit hayatı başlatırken, Bahçeşehir’deki projesi ile bölgenin en çok talep gören “Referans” projesi oldu.

BAHÇEŞEHİR’İN YOĞUN TALEP GÖREN PROJESİ “REFERANS BAHÇEŞEHİR”

Kiptaş AŞ arazisi üzerinde,  Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir bölgenin de en çok talep gören konut projesi oldu. Kiptaş AŞ ve Kiler GYO tarafından 300 milyon TL’lik hasılat beklentisi ile hayata geçirilen proje, estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. İki koru alanı ile çevrili Referans Bahçeşehir’de peyzaj alanları, süs havuzları, fıskiyeler, dinlenme terasları ve okuma bahçesi site sakinlerine yüksek standartlarda bir yaşam sunuyor.

Lüks ve konforlu detaylara sahip konut seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 3.800 TL’den başlıyor. Yaklaşık 26 bin metrekare arsa üzerinde 465 konut ve 34 ticari ünitenin yer aldığı projede,  1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1’den oluşan altı farklı tip daire seçeneği sunuluyor.

Daireler 64 metrekareden başlayıp 376 metrekareye kadar çıkıyor. Teraslı ve Bahçeli daire seçenekleriyle de her yatırımcı için uygun daire Referans Bahçeşehir’de bulunabiliyor. İnşa çalışmalarının devam ettiği proje, Aralık 2018 de teslim edilecek.

KARTAL TOWERS İLE HAYALLERİ KARTAL’DA GÖKLERE ÇIKARDI

Kartal sahiline yakın bir noktada yer alan Referans Kartal Towers, panoramik deniz ve adalar manzarasına hâkim daireleriyle, terasta denize karşı jakuzi keyfi yapabileceğiniz yüksek yaşam standardı özellikleriyle öne çıkıyor. 
31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşan projede 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alan bulunuyor.  
Bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak konumlanan Referans Kartal Towers’ta, fiyatlar kampanya dönemize özel 248.000 TL’den başlarken, sağladığı yüksek prim avantajı ile konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1, ‘e kadar dört çeşit konut tipinin yer aldığı projede; 5+1, 4+1 ve 3+1’den oluşan penthouse daireler de yer alıyor. 
Lüks ve konforlu detaylara sahip konut seçeneklerinin sunulduğu projede 1+1 daireler 49 metrekareden başlarken 3+1 daireler 155 ila 172 metrekare arasında değişiyor. Penthouse daireler ise 211 metrekare ile 404 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

300 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Referans Kartal Towers’ta daire teslimleri Mayıs 2018’de yapılacak.

GÜNEŞLİ'NİN EN AVANTAJLI REFERANSI

KİLER GYO’nun markalı konut projesi Referans Güneşli’de 283.000 TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunurken firma, yatırımcıya 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor. Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlara yüzde 1 KDV avantajı yatırımcının projeye ilgisini artırıyor. Estetik tasarımı ve merkezi lokasyonu itibarıyla öne çıkan Referans Güneşli’de 161 konut ve 32 mağaza yer alıyor. Toplam 193 bağımsız bölümün yer aldığı projenin konut bölümünde, büyüklükleri 57 m² ile 196 m² arasında değişen 1+1’den 4,5+1’e kadar daireler yer alıyor. Her daireye kapalı otopark ve 1+1 daireler hariç depo tahsis ediliyor.

48 AY VADEYE 0 FAİZ FIRSATI 

Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı Referans Güneşli’de 4.012 TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olunurken 48 aya sıfır faiz fırsatı sunuluyor.  
İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği proje, 2016 Aralık ayında teslim edilecek.

KORDON BOYU'NU KARTAL'A TAŞIDI

Kiler GYO, Anadolu yakasındaki ikinci gayrimenkul yatırımını Referans Kartal Kordonboyu ile devam ettiriyor. 100 milyon TL yatırım bedeli ile son derece değerli bir bölgede yer alan proje yüksek yatırım potansiyeli taşıyor. Sahile yürüme mesafesinde ve bölgenin en işler ticaret aksı olan Üsküdar Caddesi üzerinde yüksek standartlarda bir yaşam sunan Referans Kartal Kordonboyu’nda 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. 17 katlı tek bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneğini sunuluyor. 

Daireler 63 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Lüks ve konforlu detaylara sahip konut seçeneklerinin sunulduğu projede daireler kampanya dönemine özel KDV dâhil 295.000 TL’den başlıyor.  

KESİNTİSİZ DENİZ MANZARALI DAİRELER ROTA MAVİ'DE

APG İnşaat Yatırım’ın Kartal’da hayata geçirdiği Rotamavi projesine konut alıcıları büyük ilgi gösteri-yor. Kesintisiz deniz manzarasına hâkim bir konumda yükselen projede daireler lansman dönemine özel 239 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcıya sunuluyor.

İnşaat sektöründe bugüne dek onlarca başarılı projeye imzasını atan Arkon İnşaat’ın sahibi Murat Kalsın, Ferhat Kalsın ve Serhat Kalsın’ın girişimiyle kurulan APG İnşaat Yatırım, Kartal’da Rotamavi projesini  hayata geçiyor. 120 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Rotamavi projesi, kesintisiz deniz ve adalar manzarası hakim. E-5 Otoyolu’nun yakınında ve TEM – Samandıra Kartal bağlantı yolu üzerindeki konumu ile bölgenin en değerli noktasında yer alan proje lansman dönemine özel ayrıcalıklar sunuyor. Estetik mimarisiyle bölgede öne çıkan Rotamavi’de 188 konut ve 5 ticari ünite yer alıyor. 

Projede dairelerin peşin fiyatları lansman dönemine özel olarak 239 bin TL’den başlarken, Kartal bölgesine ve proje donatılarına kıyasla fiyatlar son derece ekonomik seviyelerde tutuluyor.

TAMAMI DENİZ MANZARALI VE GÜNEY CEPHELİ DAİRELER

Kesintisiz deniz ve adalar manzarasına hâkim bir noktada konumlanan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 4 tip daire seçeneği sunulurken, bahçeli büyük teraslı daireler ile özel loft daireler de yer alıyor. Rotamavi maksimum kullanılabilirlik sağlayan, tamamı güney cepheli daire seçenekleriyle de konut projelerinden ayrışıyor. 

Tüm dairelerin deniz manzarasına cepheli olduğu projede 1+1’ler 62 ile 80 metrekare, 2+1’ler 90 ile 123 metrekare arasında değişirken, 3+1’ler 153 metrekare ve 4+1’ler 280 metrekare  büyüklüklere sahip. 1+1 loft daireler 115 metrekare, 2+1 loft daireler 143 ile 158 metrekare, 3+1 loft daireler 278 ile 347 metrekare ve 4+1 loft daire ise 280 metrekare büyüklüğünde.

AVANTAJLI ÖDEME PLANLARI SUNULUYOR

Cazip ödeme planları  sunulan projede 36 ay vadeye faizsiz taksitlendirme imkânı sağlanıyor. Devlet desteğiyle başlatılan tarihî kampanyayı kendi girişimleriyle Rotamavi projesinde de uygulayan APG İnşaat Yatırım,  120 aya kadar yüzde 0,70 faiz oranıyla kredilendirme fırsatı sunuyor. Rotamavi projesi %1 KDV ayrıcalığıyla da lansman fiyatındaki büyük fırsata önemli bir avantaj daha ekliyor.

Teslimlerin hızlı bir şekilde yapılacağı projenin tamamında yaşam 2017’nin Eylül’ünde başlayacak.

HUZURLU MARMARA'DA SON DAİRELER

Lanse edildiği günden itibaren Huzurlu Marmara projesi yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Huzurlu ve dingin bir hayatı tercih edenlerin buluşma noktası olarak nitelendirilen proje Beylikdüzü’nün en değerli noktasında yükselirken, deniz manzaralı daireler yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

PROJENİN YÜZDE 92’Sİ SAHİPLERİNİ BULDU

Yaptığı projelerle konut alıcılarından tam not alan Huzurlu İnşaat, modern yaşamın tüm ayrıcalıklarını ‘Huzurlu Marmara’ projesinde de konut alıcılarına sunuyor.

Lüks detaylarla donatılan ve rahat yaşam alanları için tasarlanan dairelerde 1. sınıf işçilik dikkat çekerken projesinin yüzde 92’si şimdiden sahiplerini buldu. 27.000 metrekare arsa, 18.320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. Huzurlu projede daireler 97 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

2+1’LER 374.000 TL’DEN  SATIŞA SUNULUYOR

Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü’nde 2+1 daireler 374.000 TL’den başlangıç gösteriyor. 

Huzurlu İnşaat, Marmara projesinde yatırımcılara kredili alımlarda ödeme kolaylığı sağlıyor. Projeden yatırım yapacak alıcılar  anlaşmalı bankalar aracılı ile 120 ay için 0,97 oranla kredi kullanabiliyor. 

İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Huzurlu Marmara projesinin Ekim 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.

PİYALEPAŞA İSTANBUL SEMT HAYATINI YENİDEN YAŞATACAK

Beyoğlu'na bağlı olan Piyalepaşa semtinde Polat Holding tarafından kentsel dönüşüm kapsamında projesini hayata geçiriyor. 82 dönüm arazi üzerine konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. 800 milyon dolar yatırım değerine sahip 'da 760 konutun yanı sıra 190 rezidans mevcut. Kademeli cepheleri ile dikkat çeken proje geniş saçaklar, cumbalar ve iç avlu sistemiyle semtin silüetini bozmadan şehrin bir parçası hâline geliyor. İki Design Group imzasıyla tasarlanan projede 24 aya 0 faiz, 60 aya yüzde 0,42 faiz, 120 aya ise yüzde 0,70 faiz oranı uygulanıyor. 'un alışveriş sokağında 120 mağaza hizmet verecek. Örnek dairesi hazır olan projede teslimler 2018 yıl sonunda gerçekleştirilecek. 
fiyat listesi: 

1+0 daireler 706 bin 200 TL ile 930 bin TL, 1+1 daireler 936 bin 400 TL ile 1 milyon 207 bin TL, 3+1 daireler 1 milyon 476 bin TL ile 2 milyon TL, 4+1 daireler ise 2 milyon 158 bin TL ile 2 milyon 253 bin TL aralığında.

PROPA VİSTA "KULLAN-ÖDE" SİSTEMİYLE TANIŞTIRACAK

Propa İnşaat tarafından Kartal’da hayata geçirilen Propa Vista projesi, kullan-öde sistemi ile ev alacaklara kolaylık sağlıyor. Proje tek blok üzerinde toplam 246 daire ve dükkânlardan oluşan  projesi  1+1 ve 2+1 konut tiplerinden meydana geliyor. Ev alacakların hemen her ihtiyacına cevap verecek nitelikte tasarlanan projede Vista Çarşı, Vista Meydan, Vista Plus gibi kullanım alanları bulunuyor. Proje  ayrıca 2+1 daire alanlara "kapalı mutfak", "ebeveyn banyo" veya "balkon" seçme özgürlüğü de sunuyor. E-5 üstünde 100 metre cephe uzunluğu ve metroya direkt bağlantısıyla kolay ulaşım imkânı bulunan ve Anadolu yakasında ilk defa “kullan-öde” sistemiyle hizmet verecek olan 'kullandığınız kadar' ödeme sistemi sunuluyor. Daire fiyatları  1+1’lerde 286 bin TL’den, 2+1 dairelerde ise 533 bin liradan başlıyor.  Projede teslimler Aralık 2018'de yapılacak.

 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...