Edirne'yi yağmur ve fırtına vurdu

Edirne'yi yağmur ve fırtına vurdu

YAŞAM Haberleri

Edirne'de öğle saatlerinde etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Saatte 61 kilometre hıza ulaşan fırtınanın etkisiyle kent merkezindeki birçok ağacın devrilmesi sonucu iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Edirne'de öğle saatlerinde etkili olan nbsp;fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Saatte 61 kilometre hıza ulaşan fırtınanın etkisiyle kent merkezindeki birçok ağacın devrilmesi sonucu iki kişi hafif şekilde yaralandı. nbsp;
Ağaçlardan kopan dallar, büyük paniğe neden olurken Yediyolağzı mevkiindeki köknar ağacından kopan büyük bir dal, parkta çay içen 2 kişinin üzerine devrildi. Parktaki şemsiyeler, düşmenin etkisini hafifletirken parkta oturan iki kişi, dalın devrilmesiyle hafif şekilde yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar, iç kanama şüphesiyle Edirne Devlet Hastanesi'ne götürülerek müşahede altına alındı.
'ŞEMSİYE HAYATIMI KURTARDI'
Karşıdan karşıya geçmek isterken ağacın kırıldığını ve üzerine devrildiğini belirten Ahmet Ocak, devrilmenin etkisiyle yere düştüğünü söyledi. Kollarında ufak tefek çizikler oluştuğunu ve parktaki şemsiyelerin hayatını kurtardığını ifade eden Ocak, "Şemsiyeler olmasa gitmiştim. Şemsiyeler hayatımı kurtardı" dedi.
Edirne Belediyesi'ne bağlı Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de olay yerine gelerek ağacın kopan dallarını temizledi. Ekipler, kopma ihtimali bulunan bazı ağaç dallarını da kesti. Fırtınanın etkisiyle kent merkezindeki çok sayıda evin çatısı zarar gördü.
Meteoroloji yetkilileri, Edirne'de etkili olan fırtınanın şiddetini saatte 61,2 km olarak hesaplarken, hafta sonu da fırtınanın etkili olabileceği bildirdi. nbsp;EDİRNE (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...