Dikkat! Kuvvetli yağış ve kar geliyor...

Düzenleyen:
Dikkat! Kuvvetli yağış ve kar geliyor...

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava dalgası nedeniyle yağışların bu akşam saatlerinde Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışına dönmesinin beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava dalgası nedeniyle yağışların, yurdun bazı bölgelerinde, akşam saatlerinde kar yağışına dönüşmesinin beklendiğini duyurdu. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, çoğu yerde mevsimin ilk kar yağışı olacağı belirtilerek, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı uyarı yapıldı.

Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış ve kar uyarısı
Doğu Karadeniz Bölgesi için çok kuvvetli yağış ve kar yağışı uyarısı yapıldı. Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, Çarşamba günü gece saatlerine kadar beklenilen yağışların Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli, Rize çevreleri ile Artvin’in sahil kesimlerinde çok kuvvetli olacağı belirtilirken, yağışların bölgenin iç kesimlerinde bu akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması ifade edildi.
Dikkat! Kuvvetli yağış ve kar geliyor...
BOLU'DA KAR YAĞIŞI KAZALARA YOL AÇTI
Bolu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle trafik kazaları meydana geldi. TEM Otoyolu'nun Bolu kesimi Ankara yönü istikametinde, yolun Yeniçağa gişelerine yakın bölümlerde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 10 otomobil, 1 tır ve 1 kamyonun karıştığı 6 trafik kazası meydana geldi. Kazalarda yaralanan 10'dan fazla kişi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bolu'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Otomobilde sıkışan bir sürücü, Bolu Belediyesi İtfaiyesi kaza kırım ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. Karayolları ekipleri, güzergahta karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor.
Dikkat! Kuvvetli yağış ve kar geliyor...
TOPUK YAYLASI BEYAZA BÜRÜNDÜ
Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde doğal güzellikleriyle bilinen Topuk Yaylası'nda kar yağışı etkili oluyor. Sabah saatlerinde başlayan yağmurun zamanla kara dönüşmesiyle, Fenerbahçe Spor Kulübü Tesisleri'nin de bulunduğu Topuk Yaylası beyaza büründü. Kar yağışının yanı sıra sisin de etkisini gösterdiği bölgeye gelen bazı vatandaşlar, yaklaşık bin 300 metre yükseklikteki, çam ağaçlarıyla çevrili yaylada yürüyüş yaptı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...