Polisin durdurduğu araçtan cephanelik çıktı

Polisin durdurduğu araçtan cephanelik çıktı

YAŞAM Haberleri

Giresun'da polisin durdurduğu araçtan cephanelik çıktı. Yapılan yol uygulamasında bir araçta yapılan aramada değişik tabancalara ve av tüfeklerine ait yüzlerce parça ele geçirildi.

Giresun'da polisin durdurduğu araçtan cephanelik çıktı. Yapılan yol uygulamasında bir araçta yapılan aramada değişik tabancalara ve av tüfeklerine ait yüzlerce parça ele geçirildi. Giresun merkez Güre mahallesi il girişinde yapılan yol uygulamasında, şüphe üzerine durdurulan araç içerisinde yapılan aramada, ruhsatsız ve faturasız olduğu tespit edilen 563 adet av tüfeğine ait muhtelif parçalar, 98 adet değişik markalarda tabancalara ait şarjör, 20 adet değişik markalara ait tabanca parçaları ile 302 adet kuru sıkı tabancalara ait muhtelif parçalar ele geçirildi. nbsp;Aracı kullanan Ö.T. gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme sürüyor. nbsp;GİRESUN (İHA) nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...