Misket havası oynarken araçtan düşüp öldü

Misket havası oynarken araçtan düşüp öldü

YAŞAM Haberleri

Mudanya'da alkol aldıktan sonra şehir merkezine dönen bir şahıs, iddiaya göre arkadaşının kullandığı otomobilin açık olan kapısından misket havası oynarken yere düşüp öldü.

Mudanya'da alkol aldıktan sonra şehir merkezine dönen bir şahıs, iddiaya göre arkadaşının kullandığı otomobilin açık olan kapısından misket havası oynarken yere düşüp öldü. Yaklaşık 33 metre sürüklenen şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. nbsp;
Edinilen bilgiye göre, İ.K (33), S.S. ve üç bayan arkadaşı ile birlikte merkez Osmangazi ilçesinde bulunan kültür parkta oturduktan sonra otomobille Mudanya ilçesine gittiler. Sahil kenarında alkol alan 5 kişi daha sonra aynı otomobille tekrar Bursa'ya dönmek için yola çıktı. Mudanya Yolu'ndan çevre yoluna giren araçta iddiaya göre misket havasına eşlik etmek isteyen İ.K, araç içerisinde bulunan arkadaşlarının ifadesine göre bir süre sonra kapısı açık olan araçtan yere düştü. Yaklaşık 33 metre sürüklenen İ.K, olay yerinde yaşamını yitirdi.
"BEN BİTTİM, BEN ÖLDÜM"
Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından araç sürücüsü S.S. ve araç içerisindeki üç bayanı ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Şahısların alınan ilk ifadelerinde Mudanya'dan alkol aldıktan sonra dönüş yolunda İ.K'nın "Ben bittim, ben öldüm" dediğini ardından da araçta çalan misket havasına eşlik etmek isterken bir anda yere düştüğünü gördüklerini söylediler. nbsp;İ.K'nın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. nbsp;BURSA (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...