Urfa'dan Barcelona'ya yıldız köprüsü

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Urfa'dan Barcelona'ya yıldız köprüsü

Ekonomi Haberleri  / AA

Avea'nın, FC Barcelona iş birliği ile Türkiye'nin futbol yıldızlarını yetiştirmek amacıyla düzenlediği 'FCBEscola Camp Avea', seçmelerinin ilki 7-8 Haziran'da Şanlıurfa'da.

Futbol Avea ve İspanya'nın Barcelona Kulübü'nün ortak düzenlediği "FCBEscola Camp Avea", bu yılın ilk kamp dönemine katılacak genç futbolcuları 7-8 Haziran tarihleri arasında Şanlıurfa'da seçecek İstanbul (AA) - Avea ve İspanya'nın Barcelona Kulübünün ortak düzenlediği "FCBEscola Camp Avea", bu yılın ilk kamp dönemine katılacak genç futbolcuları, 7-8 Haziran tarihleri arasında Şanlıurfa'da seçecek.Avea'dan yapılan açıklamada,Türkiye Okul Sporları Federasyonunun desteğiyle yapılacak seçmelerin bölge illerini de kapsayacağı, organizasyon sonunda seçilecek 9-15 yaş arasındaki 120 genç futbolcunun kampta Barcelona'nın altyapısındaki antrenörlerden eğitim alacağı bildirildi.
Haziran ayının sonunda İstanbul'da düzenlenecek kampa sevgi evlerinden daha önce seçilen 20 çocuğun da katılacağı kaydedildi. nbsp;Avea'nın, FC Barcelona iş birliği ile Türkiye'nin futbol yıldızlarını yetiştirmek amacıyla düzenlediği "FCBEscola Camp Avea", seçmelerinin ilki, fırsat eşitliği sunma amacıyla 7-8 Haziran tarihleri arısında Şanlıurfa'da gerçekleştirecek. 9- 15 yaş aralığındaki gençler arasından seçilecek 120 futbolcu adayı, haziran ayı sonunda ger- çekleştirilecek "FCBEscola Camp Avea 2013"ün ilk kamp dönemine katılarak bir hafta boyunca FC Barcelona'nın yıldızlarını yetiştiren hocalardan ders alacak. Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun (TOSF) desteği ile yapılacak seçmelere, çevre illerin yanı sıra Türkiye genelinde düzenlenen futbol turnuvaları sonucunda belirlenen genç futbolcu adayları da katılacak

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...