Konya’da yaşlı adamı bıçaklayarak öldüren zanlı İzmir’de yakalandı

Düzenleyen:
Konya’da yaşlı adamı bıçaklayarak öldüren zanlı İzmir’de yakalandı

YAŞAM Haberleri

Konya’nın Tuzlukçu ilçesinde bir hafta önce bıçaklanarak öldürülen 87 yaşındaki Yaşar Taş’ın cinayet zanlısı İzmir’in Buca ilçesinde terk edilmiş bir aracın içerisinde yakalandı.


Cinayet zanlısının babasından miras kalan evi satamayınca para istediği Yaşar Taş'ın kendisine olumsuz yanıt vermesi üzerine bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi Konya’nın Tuzlukçu ilçesinde bir hafta önce bıçaklanarak öldürülen 87 yaşındaki Yaşar Taş’ın cinayet zanlısı, Konya polisinin oluşturduğu özel ekip tarafından İzmir’in Buca ilçesinde terk edilmiş bir aracın içerisinde yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, bir hafta önce Tuzlukçu ilçesine bağlı Aşağı Mahalle Bahriye Üçok Caddesi üzerinde bulunan evde ikamet eden 87 yaşındaki Yaşar Taş, evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Olayla ilgili araştırma başlatan Konya Cinayet Büro Amirliğince cinayetin aydınlatılması için özel bir ekip kuruldu. Yapılan araştırmalar sonucunda olayın gerçekleştiği günlerde ilçeye gelen Selim S.’nin (44) babasından miras kalan evi satmak için geldiği belirlendi. Evini satamayınca ilçedeki yaşlı insanlardan para istediği ve hepsinden de olumsuz yanıt aldığı öğrenilen Selim S.’nin daha sonra ilçeden ayrılarak İzmir’in Buca ilçesine gittiği tespit edildi. Bunun üzerine İzmir’in Buca ilçesine giden özel ekip, cinayet zanlısı olarak aranan Selim S.’yi terk edilmiş bir araç içerisinde yakalayarak gözaltına alındı.


Otostopla İzmir'e kaçmış
Konya polisi tarafından Tuzlukçu ilçesine getirilerek cinayetin işlendiği evde savcı nezaretinde yer göstermesi yapılan cinayet zanlısı Selim S.'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Polis, zanlının suç aleti bıçağı attığını iddia ettiği çöp konteynerinde da arama yaptı, ancak suç aleti bıçak bulunamadı. Cinayet zanlısı Selim S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlısının babasından miras kalan evi satamayınca para istemek için en son Yaşar Taş’ın evine gittiği ve olumsuz yanıt alınca da yaşlı adamı bıçaklayarak öldürdüğü ifade edildi. Zanlının cinayeti işledikten sonra otostop yaparak önce Akşehir ilçesine ardından da İzmir’e gittiği öğrenildi. Terk edilmiş bir aracın içerisinde yakalanan cinayet zanlısının, sefil bir hayat sürdüğü de kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...