'300 bin lira yazmayın, daha az çaldık'

/ Kaynak: İHA
'300 bin lira yazmayın, daha az çaldık'

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da bir iş yerinden çelik kasa çalan kardeş üç hırsızdan biri adliyeye sevk edilirken gazetecilere, "300 bin lira falan yazmayın, daha az çaldık" dedi.

Adana'da kasa hırsızlığı güvenlik kameralarınca kaydedilen zanlılar, hırsızlık suçundan kaldıkları cezaevi çıkışı gözaltına alındı. nbsp;Olay, merkez Çukurova ilçesinde 24 Nisan'da meydana geldi. İddiaya göre, Can A. (19), Hogir A. (18) ve Vedat A. (22) adlı 3 kardeş, bir gayrimenkul firmasının kapısını kırarak içeri girdi. Yüzlerini gizleyen 3 zanlı, iş yeri içerisinde bulunan çelik para kasasını bir süre açmaya çalıştı. Ancak kasayı açamayacaklarını anlayınca onlarca kilo ağırlığında olan kasayı bu kez götürmeye çalıştılar. Hırsızlar uzun uğraşların ardından kasayı işyerinden çıkarmayı başardı. Hırsızlar işyerinden diz üstü bilgisayarı da alarak kaçtı.
nbsp;Adana Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin yapmış oldukları araştırmalar neticesinde işyeri içerisinde hırsızlık yapan şahısların Can A.(19), Hogir A. (18) ve Vedat A. (22) olduğu kamera görüntülerinden tespit edildi. Polis, yaptığı araştırmada zanlıların hırsızlık suçundan cezaevinde olduğunu tespit etti. Polis zanlıların 30 Mayıs'ta Adana Kürkçüler Cezaevinden tahliye olacakları bilgisi alınması üzerine şahısları cezaevi çıkışında gözaltına aldı. Emniyete getirilip sorgulanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılardan biri sevk sırasında basın mensuplarına "300 bin lira falan yazmayın daha az çaldık" demesi dikkat çekti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...