İzmir'de 'insanlık ölmemiş' dedirten olay

Düzenleyen:
İzmir'de 'insanlık ölmemiş' dedirten olay

YAŞAM Haberleri

İzmir’in Aliağa ilçesinde seyir halinde alev alan bir otomobil korku dolu anlar yaşattı. Bölgede yangını gören esnaf, yanan aracı söndürmek için seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre, Uğur Tavlı (31) idaresindeki 07 AAC 79 plakalı bir otomobil, Kurtuluş Mahallesi 283 sokak üzerinde seyir halindeyken motor bölümünden alev aldı. Motor kısmından alevleri gören sürücü, hemen otomobili durdurdu ve aşağıya indi. Otomobilin durduğu esnada dumanları gören esnaflar, hemen yangın söndürme tüpleri ile yangına müdahale etti.

Yangını gören koştu
Canını neredeyse hiçe sayan esnaflar, yoğun bir çaba harcadı. Olay daha sonrada itfaiye ekiplerine bildirildi. Esnaf tarafından söndürülen yangın, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarıyla son buldu.

Yangının motor kısmında bulunan elektrik aksamından dolayı çıktığını ifade edilirken, otomobilde büyük çapta maddi hasar oluştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...