Turkcell’den 15 milyon TL destek geldi

Düzenleyen:
Turkcell’den 15 milyon TL destek geldi

Ekonomi Haberleri

15 Temmuz şehitlerinin aileleri ile yaralanan vatandaşlara destek vermek için başlatılan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na Turkcell de destek oldu. Kampanya kapsamında tüm operatör müşterileri toplamda 1,42 milyon adet SMS’i 1507’ye göndererek.

5 TL’lik bireysel bağışlarda bulundu. Turkcell müşterileriyse 772 bin adet SMS gönderdi. Böylece yaklaşık 3,9 milyon TL’si Turkcell abonelerinden olmak üzere toplamda operatörlere gönderilen SMS’ler vasıtasıyla 7,1 milyon TL’lik destek toplandı. Turkcell, kampanya kapsamında bağışlanan her 5 TL için 10 TL’lik katkı sağlayarak halkın 7,1 milyon TL’lik desteğine ek olarak 15 milyon TL’lik kurumsal bağışta bulundu. 15 milyon TL’lik sembolik çek, Türkiye Bilişim Derneği 33. Ulusal Bilişim Kurultayı’nda Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu tarafından Başbakan Binali Yıldırım’a takdim edildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...