7 ilde elektrikler kesilecek

/ Kaynak: AA
7 ilde elektrikler kesilecek

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabük'ün bazı bölgelerine 6 Haziran'da elektrik verilemeyecek.

Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabük'ün bazı bölgelerine bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 6 Haziran'da elektrikverilemeyecek. nbsp;Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, söz konusu tarihte, Ankara'nın Çankaya, Mamak, Yenimahalle, Etimesgut, Gölbaşı ve Elmadağ ilçelerinde bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak. nbsp;Kırıkkale'nin merkezine ve Yahşihan ilçesinde bazı köylere enerji sağlanamayacak. Çankırı'nın Ilgaz ve Kızılırmak ilçelerinde bazı köy ve bölgelere enerji verilemeyecek. nbsp;Kastamonu Merkezinde bazı bölgelerde, Bozkurt-İnebolu, İnebolu-Küre, Daday ve Tosya ilçesinde elektrik kesintisi olacak. nbsp;Zonguldak'ın Ereğli ilçesine, Bartın'ın Kurucaşile ilçesine, Karabük'ün Yenice ve Eskipazar ilçelerine enerji verilemeyecek.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...