İstanbul'a ne zaman kar yağacak (İSTANBUL KAR YAĞIŞI)

Düzenleyen:
İstanbul'a ne zaman kar yağacak (İSTANBUL KAR YAĞIŞI)

YAŞAM Haberleri

Herkesin merak ettiği 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak' sorusu cevap buldu. Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre İstanbul'a yarın kar yağacak.

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Günlerdir beklediğimiz kar yarın geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'da bugün yağmur şeklinde başlayacak yağış, yarın öğlen saatlerinden itibaren yerini karla karışık yağmur ve kara bırakacak. Kar, çarşamba sabah saatlerine kadar kuvvetli rüzgarla birlikte aralıklı olarak sağanak halinde devam edecek. Kıyılarda ciddi bir örtü şeklinde beklenmeyen yağış, kentin kuzey ve yüksek kesimlerinde yer yer 5 santimetreye kadar örtü yapacak.

istanbul kar yağışı ile ilgili görsel sonucu

HAVALARDAN BİRDEN SOĞUYACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, salı gününden itibaren havaların soğuyacağını ve bir çok bölgede kar yağışı görüleceğini açıkladı.
Soğuk hava yönünü batıya çeviriyor, salı gününden itibaren İstanbul'a kar geliyor. Hafta ortasından itibaren soğuk havalar tüm yurdu etkisi altına alacak. Kuzey ve Doğu kesimlerde ise kar yağışı ve tipi devam edecek.

SOĞUK HAVA ETKİSİNİN ÇABUK GEÇMESİ BEKLENİYOR
Güneş, önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının Türkiye genelinde hissedilir derecede artmasını beklediklerini belirterek, “Türkiye genelinde 10 derecelere kadar düşen sıcaklıklar, 20 derecelere kadar çıkacak” dedi.

SALI KARLA KARIŞIK YAĞMUR VE KAR
Ülke geneli salı günü parçalı ve çok bulutlu, Van, Ağrı ve Iğdır dışında yağışlı geçecek. Yağışlar kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.     

İstanbul'a ne zaman kar yağacak (İSTANBUL KAR YAĞIŞI)

MARMARA
Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
EGE
Az bulutlu ve açık, gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
AKDENİZ
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
BATI KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in kıyı kesimleri ve Ordu çevrelerinde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Giresun, Rize ve Artvin’in kıyı kesiminde kuvvetli yağmur ve sağanak, Giresun, Rize ve Artvin'in iç ve yüksek kesimlerinde ise yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın bölgenin kıyı kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
DOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin çok bulutlu, Ardahan çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...