Buzlu ve sulu serinleticiler piyasada

- Güncelleme:
Buzlu ve sulu serinleticiler piyasada

Ekonomi Haberleri

Buz ve soğuk su ile ortamı serinletme özelliklerine sahip yeni cihazlar, sıcak yaz günlerinde vatandaşların can simidi olacak.

Türkiye, tarihin en sıcak yaz mevsimlerinden birini yaşayacak. Bu durum, hemen her yere taşınabilen ve ekonomik çözümler sunan yeni ürünleri piyasa ile tanıştırıyor. Bu yeni cihazlar ilginç özellikler içeriyor. Soğuk su ve buz ile serinleme sağlayan bu cihazlar sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı olarak görülüyor. Ayaklı klasik vantilatörün daha modern versiyonu olan ve hemen her yere taşınabilme özelliğine sahip olan ''Aura Sulu Serinleticileri''nin öne çıkan en önemli özelliği, iyonizerli yani negatif iyon salgılıyor olması. Ürünün su kabına, soğuk su ve buz küpleri ilave etmeniz yetiyor. Cihaz, bunların serinliğini dışarıya üfleyerek ortamı serinletiyor. Aura Sulu Serinleticiler, klima almaya gücü yetmeyen ailelere, ekonomik yoldan serinlik için mükemmel bir çözüm sunuyor. 199 TL'ye satılan cihaz, kredi kartlarına 12 ay taksitle satın alınabiliyor.
AURA KLİMALAR HEM ÇEVRECİ HEM EKONOMİK
Türkiye'nin önemli markalarından Aura, klima gruplarında da müşterilerine ekonomik ve teknolojik çözümler sunuyor. Çevre dostu olarak bilinen, A enerji sınıfı ve 410A gazlı Aura klimalar, ozon tabakasına zarar vermiyor.
İYONİZER TEKNOLOJİ
Aura klimaların en önemli özelliklerinden biri 'iyonizer', yani ortama negatif iyon veren üstün teknolojiyle donatılmış olması diyen Aura Klima uzmanları sistemin yararları konusunda şunları söylediler: ''Bu teknolojide negatif iyonlar negatif bir yüke sahip iken, havadaki hemen hemen tüm partiküller pozitif yüklü. Negatif iyonlar havadaki pozitif yüklü tüm partiküllere yapışıyor. Bu bir fizik kuralı. Artı yüklü iyonu eksi yüklüyü çeker. Bu durum havadaki partiküllerin çok ağır olmasına sebep olur. Sonuç olarak partiküller havadan aşağıya, yere iner veya Aura klima tarafından emilerek filtrede tutulur. Böylece sağlığa zararlı partiküllerin solunum sistemi içine çekilmesi önlenerek sağlıklı ve ferah bir ortam sağlanır.''
59 TL'YE DE SERİNLİK VAR
Bu yaz serinleme seçeneklerinin hem ekonomik hem de konfor yönünden çok olması müşteri beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Bu bağlamda Aura iklimlendirme grubundan Aura Vantilatör, 59 TL'lik fiyatıyla yazın sıcak günlerinde en ekonomik serinleme aracı olarak yine ev ve ofislerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...