Fitch, 'Protestoların ekonomik etkisi çok az'

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Fitch, 'Protestoların ekonomik etkisi çok az'

Ekonomi Haberleri  / AA

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'in direktörü Rawkins, "Gezi Parkı protestolarının oluşturduğu ortam geçerli not içerisinde ve ekonomik etkisi pek az" dedi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Kıdemli Direktörü Paul Rawkins, son günlerde yaşanan Gezi Parkı protestolarının nbsp;oluşturduğu nbsp;ortamın geçerli not içerisinde bulunduğunu belirterek, "Şu anda kadar gerilimin ekonomik etkisi pek az" dedi.Konuya ilişkin soruları yanıtlayan Rawkins, "Politik istikrarsızlık ve ifade özgürlüğü eksikliği Türkiye'ye ilişkin derecelendirmemizde zayıflık olarak sıralanıyor. Ülkedeki huzursuzluğun mevcut seviyesi Türkiye'ye dair derecelendirmemizde politik istikrar toleransı içerisinde yer almaktadır. Şu anda kadar gerilimin ekonomik etkisi çok az. Şu an için buna ekleyebileceğim başka birşey yok" ifadelerini kullandı.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...